Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i TechLink Elektro AS, C/O PremieQuiz, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.  

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt/support, markedsføring, informasjon, bokføring.  

Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.
Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.
Behandlingsansvarlig:

TechLink Elektro AS
C/O PremieQuiz
Raveien 140B
3242 Sandefjord
E-post: post@techlink.no
Telefon: +47 33 48 61 50

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du er i kontakt med support via e-post eller når du bruker våre tjenester.
Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
Underleverandører
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres
Kontaktskjema som benyttes på siden er utarbeidet av Mobirise og meldingene videresendes til vår outlookserver hos TeleComputing.
Google Analytics:
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.
Posten/Bring:
Vi sender pakker med Posten/Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, epost, telefonnummer og adresse.
Kommunikasjon gjennom e-post og sms
Dersom du vinner en premie vil du motta motta e-post frs PremieQuiz . Vi vil da sende deg e-post/sms relatert til premien du har vunnet, sms med sporingsnummer, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.
Innsyn og retting
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@techlink.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.
Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.
Informasjon om bruk av informasjonskapsler.
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker, til å forbedre brukeropplevelsen og måle og analysere trafikken på nettsidene.
Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.
Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/. benyttes.
Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet måle og analysere trafikken på nettsidene.
Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.
Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.
Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.
Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Personvernerklæring